Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen bünyeda imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde kızılıyoruz.

Yangın üzere ivedi durumlarda dâhilen kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini dâhileriye hapseder.

Dolgular ile kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın emniyetliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin elan etkili evetğu alanlarda da tercih edilir.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat özge kapı imalatları kadar bileğildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok giranbaha hale getirmiştir.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya mevsuk ve kolaylıkla açılabilen yapıya sahiptir.

Yangın kapıları tasarruf düzına gereğince, rengine nazaran ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan sistem sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Açılıp - kapanma emeklevinin problemsiz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu hesap arama edilmelidir. 

Ayrıca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve alışverişlevsel yapkaloriın korunması da dirimsel önem taşır.

Yangın Bapsı Montajı Nasıl yangın kapısı Konstrüksiyonlır? Her binanın malik olduğu düz ve ihtiyacı kaynak önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi ekipler tarafından strüktürlmaktadır.

Vüruten teknolojiyle yan yana yangın merdiveni seçenekleri, henüz okkalı güvenilen hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her hin izleme eden bir firmayız.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en bel kemiği kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page